Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

​Burn Baby Burn

 

Laukkaratsusta kenttähevoseksi siirtynyt Burn on melkoisen vauhdikas ja kuuma hevonen. Se osaa rauhoittua tallissa yksinään, ja on hoidettaessa välillä hyvinkin rentona. Tykkää tutun hoitajan huolenpidosta ja rapsutuksista. Uusien ihmisten kanssa on vähän jännittynyt, ja hilluu hoidettaessa. Hermostuu muutenkin herkästi, esimerkiksi kisapaikat ovat vielä hankalia tilanteita Burnille. On usein aika ylikierroksilla, ja se purkautuu pahimmillaan pystyyn hyppimisellä ja pakenemisella. Ori onneksi rauhoittuu hyvin tehokkaasti tutun ihmisen läsnäololla.

Muiden hevosten kanssa aika tavallinen nuori ori. Kukkoilee ja haastaa riitta ja tappelua itseään vanhempien orien kanssa, ja ei sitten millään voi lopettaa sitä, vaikka saisikin toisen hevosen alistumaan. Burn pitää ehdottomasti tarhata yksin, koska orilla on hyvin paljon voimaa ja päättäväisyyttä.

Burn vaatii rauhallisen ja rohkean ratsastajan. Eihän ori pahaa tarkoita, mutta se on hyvin energinen ja herkkä. Hermostuu ratsastajan mokailusta ja ylimääräisistä avuista, ja silloin kiitää täyttä laukkaa. Kouluratsastuksessa kuitenkin on erittäin osaava ja motivoitunut sopivan ratsastajan osuessa kohdalle. Esteitä tykkää mennä sekä kentällä että maastossa. Burn on hyvin vauhdikas ja rohkea hyppäjä, ja sopii vain extreme-tyyppiselle ratsastajalle. Orilla on laadukas ja tahdikas ravi sekä pitkä, laukkahevosen laukka.

​Perustiedot

Rodultaan englantilainen täysiverinen, sukupuoli ori

Säkäkorkeus 160cm, väriltään tummanruunikko

Syntynyt 20.07.2004 Yhdysvalloissa, ikää 18 vuotta

Taso HelA 130cm CIC4, painotus kenttäratsastus

Rekisteritunnus VH15-006-0462

Omistaja Mercy VRL-14264

Sukutaulu ja jälkeläiset

xx.-t. De Facto Prom Queen

Tulokset ja kilpailukalenteri

ei vielä tuloksia

​Päiväkirjamerkinnät

20.02.2017 Yleiskunto laskussa ja jalka turvottelee

Tilasin Burnille elänlääkäriajan, koska orin kunto on laskenut ja se on väsynyt viime aikoina hyvin nopeasti. Jalka on turvotellut hieman ja ori on menettänyt massaansa ja on liian hoikassa kunnossa. Burn jää nyt hetkeksi kevyelle käytölle, kunhan tarhaa ja kävelee. Ruokintaa lisätään rajusti, katsotaan mihin suuntaan menee.

Muuta

Pidä silmällä lihavuuskuntoa! Laihtuu helposti liikaa. Jos yhtään hoikistuneen näköinen, lisää heinää ja ruokaan 2dl Greenlinea huolella turvotettuna.

Vtj hankosidettä tarkkailtava. Jos yhtään lämmin tai turvonnut, kylmäys 30min ja soitto ell.

Kuvat (c) Shazstocklisenssi

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com