Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

About us

Täällä pääset tutustumaan yleisiin asioihin tallistamme. Informaatiota on hyvä käyttää tarinoissa, jos sellaisia aikoo tehdä.

Päiväjärjestys

7.00 Aamutalli

8.30-11.30 Liikutuksia, siivousta

12.00 Päiväheinät

13.00-15.30 Liikutuksia, siivousta

16.00 Iltapäiväheinät

16.30-20.30 Liikutuksia, siivousta

22.00 Iltatalli

​Henkilökunta

Tämän sirkuksen pääjehuna toimii tilan omistaja Mercy Lockwood. Hän on hieman hullunakin tunnettu nuorehko irlantilaisnainen, joka hetken mielijohteesta siirsi poninsa Kanadaan isommalle tilalle. Hän pyörittää tilan tärkeitä asioita, mutta ennättää myös ponin selkään joka päivä.

De Facton toiminnasta vastaa Josie Miller. ​Hän on kotoisin Detroitista, mutta on asunut kymmenisen vuotta Nova Scotialla. Hänet tunnetaan lämpimästä, mutta jämäkästä tyylistä hoitaa asiat. 27-vuotias nainen on lyhyehkö brunette, joka pyörii tallilla yleensä farkuissa ja bombertakissa tai ratsastusvaatteissa. Hän on helposti lähestyttävä henkilö, joka arvostaa rauhaa ja pyörittää tilaa posiviisella asenteella.

Ratsuttajia ja hoitajatyttönä naurattamassa tilalla pyörii kaksi nuorta tallirenkeä Joseph Edwards ja Joseph Black. Nuo kaksi samannimistä hieman alle parikymppistä elämässään eksynyttä jätkää auttelevat tallitöissä ja liikuttavat hevosia. Heidät tunnetaan tilalla sukunimillään, jotta vältyttäisiin sekaannuksilta. Black on aloitteleva kengitysseppä, joka auttaa tilan varsinaista seppää töissää.

Jerome Gillies on De Facton kengitysseppä. Hänet voi kutsua koska tahansa, mutta aina ei ole aikaa tulla heti. Hän on vitsikäs kolmissakymmenissä oleva mies, joka tulee toimeen hevosen kuin hevosen kanssa.

Meillä asustaa kaksi välivuotta (tai viittä...) pitävää nuorta, yhdysvaltojen Californiasta kotoisin oleva Elizabeth "Beth" Anderson ja hollantilainen hevosalalle aikova kenttäratsastaja Adriaan Haas. He liikuttavat hevosia, kilpailevat ja siivoilevat.

Poniratsastajina kilpailuissa toimii hobittimittoihin jämähtäneet Emilie Miller (Josien veljentyttö) ja Mathilda Babineaux. He ovat kanadalaisia 15-vuotiaita nuoria, jotka käyvät tallilla joka päivä.

Meillä myös pyörii muutaman kerran viikossa identtiset kaksoset Dahlia ja Rose Desmond. ​He ovat erittäin hankala erottaa toisistaan, mutta nämä high schoolia käyvät kaksoset ovat osa jokapäiväistä arkea. He siivoavat ja pitävät satulahuoneen sohvat lämpiminä.

​Liity Joukkoomme!

 

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com