Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VB Geronimo

Saatat kuulla tallilla ollessasi "GERONIMOOOO!". Tähän on syynä on joko Titon ääliömäinen käytös tai Mercyn ja orin vauhdikas maastoestetreeni. Tito on keimaileva, diivaileva ja ylitsepursuvan vauhdikas kenttähevonen, joka uneksii kauniista tammoista vuorokauden ympäri. Orin suoritus häiriintyy heti, kun pitkäjalkainen, lihaksikas täysiveritamma astelee sen näkökenttään... Ihme kyllä, tammatkin tanssahtelevat tälle komistukselle. Titon läheisyydessä saat kuunnella  sekä katsella jatkuvaa tammoille flirttailua. Joskus tyttöjen läheisyys saa orin suorastaan lentämään, kun se esiintyy oikein huolella vaativalle yleisölleen. Erittäin kilpailunhaluinen ja kuuma hevonen ei kiinnitä muihin oreihin mitään huomiota niin kauan, kun ne pysyvät pois hänen tammojensa luota.

Hoidettaessa ja käsiteltäessä Titon kanssa täytyy olla melko varovainen. Ori kaipaa ehdottomasti ketjun leukansa alle tammojen kiima-aikoina, koska muuten se lähtee ehdottomasti iskemään naisseuraa itselleen. Komea, valkea herra ei todellakaan likaa itseään tahallaan, joten sitä ei usein tarvitse kuoria mutakerroksen alta esille. Hyvä, koska Tito ei todellakaan pidä pesemisestä. Tai niin se ainakin uskottelee, oikeasti tämä diivaileva fuckboy rakastaa huolenpitoa ja kauneudenhoitoa.

Ratsastaessa Tito on oikein mukava, jos ei ole häiriötekiöitä. Tyhjä maneesi, koulutreenit ja hyvä kuski on sellainen yhdistelmä, joka saa orin keskittymään työskentelyyn. Yleensä kuitenkin herra on aivan muissa maailmoissa ja liitelee menemään vähän sinnepäin. Jos kentälle sattuu tamma, kuolaa ori sen perään kieli pitkällä, esitellen upeaa olemustaan samalla. Mielellään esiintyvä ja äärimmäisen kilpailuhenkinen ori syttyy etenkin maastoesteosuuksilla, jolloin se suorastaan lentää. Nauttiihan herra myös koulu-ja esteosuuksilla esiintymisestä, mutta se on parhaimmilaan ehdottomasti isoilla ulkokentillä sekä maastoesteillä ison laukkansa kanssa. Se on kuitenkin yllättävän ketterä kokoonsa nähden, eikä se ole huono koulussakaan, kunhan sen saisi vain keskittymään. Yleensää Tito jää vain kauhomaan eteenpäin huomio ihan jossain muualla.

Perustiedot

Rodultaan trakehner, sukupuoli ori

Säkäkorkeus 164cm, väriltään mustankimo

Syntynyt 02.11.2017, ikää 8 vuotta

Taso VaB 150cm CIC4, painotus kenttäratsastus

Rekisteritunnus 

Kasvattaja Valera VALE8973, Omistaja Mercy VRL-14264

Sukutaulu ja jälkeläiset

 

i. Forte

trak rnkm 172cm

e. Galeria

trak m 156cm

 

Kuvagalleria

      

      

 

Tulokset ja kilpailukalenteri

 

Jaos Päivä Paikka Luokka Sija

 

Päiväkirjamerkinnät

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com